Hirdetés

Megnyílt a Blizzard Arena, már az első verseny is lezajlott benne

|

Hivatalosan szombaton tartották meg a Blizzard Arena első versenyét, de a sajtó már pénteken részt vehetett egy kisebb megnyitón, ahonnan természetesen képek is érkeztek a stúdióról.

Hirdetés

A Blizzard saját kaliforniai esport stúdiója, a Blizzard Arena a képek alapján meglehetősen jól néz ki, és az első rendezvényük résztvevőinek sem voltak panaszai a helyszínre. A pénteki sajtóeseményről jött pár kép, amin megnézhetjük, hogy milyen is a hely.

Hirdetés

Maga a stúdió rész meglehetősen hasonló a League of Legends Championship Series arénájára. Elől nagy kivetőt és a játékosok asztalai, és rengeteg ülőhely a helyszíni tömegnek.

Jelenleg minden Overwatch díszítésben pompázik, aminek leginkább az az oka, hogy az első itt tartott verseny az Overwatch Contenders első évadának rájátszása volt. A jövőben minden nagyobb döntő itt játszódik majd, így természetesen a logókés színek variálva lesznek.

Pont mint az ajándékbolt, ahol a megnyitó napján Overwatch League ruhákat lehetett felmarkolni. Ha a liga útnak indul, akkor a különböző csapatok mezeit, pulcsijait és minden hozzájuk tartozó merchendise cuccot is itt lehet majd beszerezni.

Az emeleten van egy terem kifejezetten a Blizzard bajnokok trófeáinak, győztes fotóinak és a legendák mezeinek.

És aki megéhezne sem marad rágcsa nélkül: a világ legegészségesebb ételeit lehet beszerezni a helyszínen (ramenek, csokik, chips, ilyesmi).

Az arénában szombaton és vasárnap le is zajlott az első rendezvény, ahol az Overwatch Contenders első szezonjának játékosai csaptak össze. Ez egy kis ízelítő volt abból, amit az Overwatch League szezonális meccsei alatt élhetünk majd át. Aki kihagyta volna a meccseket az mindenképpen pótolja őket az Overwatch Event VoDs Redditen keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)