Hirdetés

A Blizzard beindítja saját StarCraft Remastered ligáját

|

A kiadó megkísérli meghódítani a dél-koreai rajongókat egy saját maga által vezetett ligával.

Hirdetés

A StarCraft 20. születésnapjára való tekintettel a Blizzard megpróbálja fennállása óta először beindítani saját StarCraft ligáját Dél-Koreában, amire a földkerekség minden részéről lehet jelentkezni. Annyi a fontos kitétel, hogy a LAN mérkőzések Dél-Koreában lesznek.

Hirdetés

A liga első köre online kerül megrendezésre. A Korean StarCraft League oldalán lehet jelentkezni, a meccsek pedig június 28-tól 29-ig pörögnek majd. A 256 legjobb vehet majd részt a helyszíni selejtezőn, Dél-Koreában, július elsején.

A liga teljes nyereményalapja 80 000 000 KRW (durván 20 millió forint) ebből pedig 30 000 000 KRW (durván 8 millió forint) lesz a győztesé.

Tekintettel a StarCraft Remastered sikerére, nem lennénk meglepődve, ha a jelentkezők száma az 1000 főlé is felpörögne. Izgalmas meccseknek nézhetünk majd elébe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)