Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout - 40 000 dolláros versenyt hirdetett a Treyarch

|

A résztvevőknek közvetítenünk kell majd a meccseiket, így a versenynapon rengeteg izgalmas streamre lehet számítani.

Hirdetés

A BoomTV és a Treyarch közösen indít egy kis vetélkedőt azoknak, akik komolyan bíznak a saját és társaik képességeiben. A részvétel sajnos csak az amerikai játékosok előtt nyitott, de tekintettel a versenyszabályokra, nézni is jó buli lesz.

Hirdetés

Az esemény úgy működik majd, hogy a részvevők csapatokba verődve elkezdenek játszani, és a megadott időn belül annyi kört nyomhatnak le, amennyit akarnak. Minden csapatnak streamelnie kell a meccseit (mindenféle tévedés elkerülése miatt), a BoomTV alkalmazása pedig figyeli majd a játékosok eredményeit. Az app az adott csapat 5 legjobban sikerült mérkőzéséből fog összeszámolni egy pont eredményt, a 10 legjobban teljesítő osztag pedig megkapja a részét a 40 000 dolláros alapól.

Érdemes lesz szemmel tartani majd a Twitch.tv Call of Duty: Black Ops 4 részlegét. Mindig vicces amatőr csapatok streamjeit követni. A verseny április 25-én, este 8-kor indul és éjfélkor ér véget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)