Hirdetés

Los Angelesben fognak versengeni egymással a legjobb Call of Duty Zombies játékosok

|

A négy döntős népszerű youtuberekkel fog összeállni, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák a Black Ops III zombimódjában.

Hirdetés

A zombis kaland mindenképp az új Call of Duty játékok egyik legjobb eleme, és már tudjuk, hogy a következő részben is izgalmas sztori vár ránk. Ráadásul vannak olyanok is, akik profi módon képesek teljesíteni a játékmód kihívásait, és hamarosan meg is mutathatják a világnak tudásukat.

Hirdetés

Az augusztus 19-én esedékes Zombies World Championship során a selejtezőkből kikerült négy legjobb játékos fog versenybe szállni a 20 ezer dolláros nyereményalap egy szeletéért Los Angeleseben, a feladatok teljesítésében népszerű, a zombimóddal foglalkozó YouTube -ideósok lesznek segítségükre.

Ezek a srácok nem viccelnek, és ha nem hisztek nekünk, nézzétek meg az egyik továbbjutó, Mossy videóját.

Ti mennyire mozogtok otthonosan a különféle zombimódok kihívásaiban?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)