Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - felforgatja a kompetitív meccseket a legújabb frissítés

|

A Valve belenyúlt egy kicsit a CS:GO in-game gazdasági modelljébe, aminek köszönhetően megváltozik a meccsek dinamikája.

Hirdetés

A napokban érkezett meg a CS:GO legújabb frissítése, ami alaposan átalakíthatja majd a játék képét, éppen ezért a most zajló ECS meccseken még nem vezették be a dolgot (bár ezzel azért megküzdöttek az adminok), hogy a játékosoknak ne a bajnokság közepén kelljen újratanulni a játékot.

Hirdetés

A CS:GO meccsek gazdaságának ugye az az alapja, hogy nemcsak a fragekért és a nyert körökért jár pénz, hanem van egy úgynevezett "loss bonus" is a vesztesnek, ami folyamatosan egyre magasabb, de egy nyert kör kinullázza azt. Ez teszi lehetővé, hogy a vesztésre álló csapatok is bevásároljanak a kör elején és úgymond visszajöjjenek a meccsbe. Eddig nagyon sok múlt a félidő eleji pisztolyos körön, aki ezt megnyerte, az általában a következő két kört is garantálni tudta, akkora pénzügyi előnye volt, annyival jobb cuccokat tudott vásárolni.

Ez most valamelyest megváltozik, innentől ugyanis a kompetitív meccsek minden félidejét 1. szintű bónuszról kezdik a csapatok, vagyis 1400 helyett 1900 dollárt kapnak, majd a második vesztett körben már 2400-at, és így tovább. Ennek köszönhetően nem lesz akkora hatása a megnyert pisztolyos körnek a következő fordulóra. Emellett csökkent az SG553 és az AUG ára is (előbbi 2750, utóbbi 3000 dollár lett), így talán ezeket is sűrűbben látjuk majd, de változtattak egy kicsit a CZ75a és Tec9 fegyverek viselkedésén is. Az újítások teljes listájáért katt ide!

Remélhetőleg ez az MNEB játékosainak nem okoz majd gondot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)