Hirdetés

Annyival jobb mindenkinél az Astralis, hogy a rajongók egy része kezdi unni a CS:GO-t

|

A dán ötöst már most minden idők legjobb Counter-Strike csapataként emlegetik, egyszerűen nem lehet őket megállítani.

Hirdetés

Ez az év pontosan ugyanúgy kezdődött a CS:GO e-sport szcénában, ahogy az előző véget ért. Egyetlen cél lebegett minden csapat előtt: valahogy megszorongatni az Astralist.

Hirdetés

Katowicében az IEM döntőjében ez a lehetőség egy kis csapatnak, az ENCE-nek adatott meg, de a finnek hiába győzedelmeskedtek a Team Liquid és a Na'Vi ellen, a dánok mintha nem is ugyanezt a játékot játszanák. Egyszerűen annyival jobbak mindenkinél, hogy sok CS:GO rajongó már inkább nem is nézi a streameket, mert nem tartja szórakoztatónak, ahogy a srácok felmossák a padlót a többiekkel.

Az Astralis persze egy nagyon tudatosan felépített csapat, ahol nemcsak lőni tudnak elképesztően, de tökéletesen olvassák is az ellenfél játékát, és a tagok olyan koordináltan játszanak, mintha tényleg egy hivemind irányítaná őket. A zsinórban bezsákolt két Major győzelemmel történelmet írtak (erre eddig csak a Fnatic volt képes), kíváncsian várjuk, hogy tudnak-e triplázni nyáron Berlinben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)