Hirdetés

CS:GO - ezek voltak az ESL One Cologne legszebb pillanatai

|

A kölni verseny ezúttal sem okozott csalódást, több szempontból is történelmi jelentőségű bajnokságot izgulhattunk végig.

Hirdetés

Vasárnap egy fantasztikus döntővel zárult a kölni ESL One, ami ugyan 2016 óta nem számít Major tornának, de így is az év egyik legfontosabb eseménye. A Counter-Strike katedrálisaként emlegetett tornán új királyt koronáztunk.

Hirdetés

Nagyon erős volt a mezőny, a legjobb 4 között pedig ott volt a Na'Vi, a tavaly még minden idők legjobb csapataként emlegetett, de mostanra kicsit megkopó Astralis, a mögöttük szinte örök második, de azóta mindenkit domináló Team Liquid, és a mindössze 18 éves csodagyerekkel, Zywoo-val felálló Vitality. Utóbbi két ötös találkozott a döntőben, a kupát pedig végül a Liquid emelte magasba, ezzel nemcsak ezt a tornát, hanem az Intel Grand Slamet és a vele járó egymillió dollárt is bezsákolták. Íme a torna legszebb pillanatai:

Az ESL egyébként egy elég menő hivatalos videóval is készült, amibe a torna elmúlt éveiből válogattak össze emlékezetes dolgokat. S1mple 1v2 noscope AWP-s befejezését vagy a Fnatic 2 AWP-s mókáját valószínűleg senkinek nem kell bemutatni.

Ezek után a Team Liquid mindenféle túlzás nélkül állíthatja, hogy ők a világ legjobb CS:GO csapata. Sok idejük nem lesz ünnepelni, hiszen a hétvégén várja őket a Blast Pro Series Los Angeles-i állomása, jövő héten pedig az IEM Chicagón kell újra bizonyítaniuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)