Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - ezek voltak a FACEIT Major döntő legszebb pillanatai

|

Tegnap játszották az év egyik legnagyobb CS:GO versenyének döntőjét, ahol a világ legjobbjai csaptak össze.

Hirdetés

Szeptember 5-én vette kezdetét az év második Major Counter-Strike tornája a FACEIT rendezésében, ahol a dicsőség mellett 1 millió dollárért játszott 24 csapat.

Hirdetés

A hihetetlenül izgalmas csoportkörök és az egyenes kieséses szakasz után tegnap már csak ketten voltak versenyben: az elmúlt időszakban nagyon dominánsan játszó Astralis, és a hullámvölgyből épp felfelé kapaszkodó Na'Vi, ahol a minden idők legjobb Counter-Strike játékosának tartott Simple is játszik. Érdemes visszanézni a teljes döntőt, de ha ez nem fér bele a napotokba, itt egy összefoglaló a legszebb pillanatokról:

Idén már csak kisebb volumenű versenyek lesznek (kivéve a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot, de ez főleg nekünkm magyaroknak fontos), a következő nagy torna a tavaszi IEM döntő lesz Katowicében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)