Hirdetés

Diablós tartalmak kerülnek az Overwatch 2-be

|

A halloweeni móka mellett egy új pálya, Sombra rework, és egy rakat más érkezik. Mindezzel együtt a legnépszerűbb OW2 hős kilétére is fényderült.

Hirdetés

Lassacskán lecseng a az Overwatch 2 sztorijára fókuszáló szezon, hiszen a jövő héten már érkezik is némi új tartalom. A Season 7 - Rise of Darkness egy halloweeni ünnepséghez passzoló frissítés lesz, ami többek között Moirát öltözteti majd át Lilith szerelésébe.

A szezonális csomag legfőbb újdonsága a Trials of Sanctuary, amiben barátainkkal összegyűlve megpróbálhatjuk majd legyűrni a Diablo IV főgonoszát és csatlósait - illetve hát az azokat cosplayelő Moirát, és haverjait.

Hirdetés

A jelmezes buli mellett persze érkezik egy új pálya is, Samoa, mellette pedig egy új Season Passt is kapunk, aminek prémium jutalmai között egy Mythic Hanzo skin rejtőzik majd. Maga a bérlet egyébként nagyrészt halloweeni témájú lesz, míg (sejtéseink szerint) a Diablo-szerelések a boltban várják majd az összekuporgatott érméinket. A lenti infografikán láthattok is egy párat ezekből:

Most, hogy egyéves már az Overwatch 2, a Blizzard összerakott egy tanulságos képet a játék adataival. A legmeglepőbb eleme az összeállításnak, hogy Ana tűnik a játékosok kedvencének. Mi D.Vára, Mercyre vagy Genjire fogadtunk volna, de Anára biztosan nem.

Az Overwatch 2 következő nagy tartalmi frissítése október 10-én fog befutni. A játék ingyenesen elérhető és játszható PC-n (akár a Steamen is), PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)