Hirdetés

Ennél nagyobb nyereményalap nem volt még az e-sport történetében

|

Nem túl meglepő, hogy a Dota 2 közösség újabb rekordot termel, a The International 2018 is nagyot megy.

Hirdetés

Tiszteletre méltó, hogy a Dota 2 közössége idén is rekordot döntött. Mivel minden évben a rajongók dobják össze a nyereményt, idén is nagy számokra számítottunk.

Hirdetés

A 2018-as Battle Pass vásárlásoknak köszönhetően a közösség már összedobott több mint 24 millió dollárnyi nyereménypénzt. Sőt, ma reggel

a nyereményalap hivatalosan is átlépte a 24 787 916 dollárt, ami a tavalyi The International rekordja volt.

Ezzel együtt egyébként ez a negyedik alkalom, hogy az éves Dota 2 világbajnokság megdöntötte a mindenkori e-sport nyereményalap rekordot. Saját rekordjait pedig hét éve döntögeti zsinórban, szóval le a kalappal a közösség előtt.

Egyébként idén meglehetősen lassan indult be az adakozás. A pénzfolyam több ponton is elmaradt a tavalyi ütemtől, de az Immortal Treasure III megjelenése végül meglódította a vásárlókedvet annyira, hogy a kassza át tudta lépni a rekordot.

A The International 2018 egyébként még nagyban pörög. A verseny augusztus 15-én indult és 25-ig tart, így érdemes lesz követni a Dota 2 streameket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)