Hirdetés

Dota 2 - már 30 millió dollár fölött jár a világbajnokság nyereményalapja

|

A rajongók még mindig elképesztő összegeket öntenek a játékba.

Hirdetés

Augusztus 20-án veszi kezdetét hivatalosan a Dota 2 világbajnokságának idei etapja, ahol a 16 legjobb csapat küzd majd a bajnoknak járó Aegisért, dicsőségért, és persze nem kevés pénzért, hála a rajongók támogatásának.

Hirdetés

Mióta a Valve kitalálta a compendiumos rendszert, évről évre rekordot dönt a verseny, egyre nagyobb összegekért játszanak a csapatok. Tavaly 25,5 milliónál állt meg a számláló, most 30 nappal a verseny előtt már átléptük a 30 millió dollárt (8,7 milliárd forint), ezzel ismét a Valve játéka a rekorder, hiszen az Epic Games is beletolt 30 milliót a Fortnite világbajnokságba.

Az idén Kínában megrendezésre kerülő verseny rengeteg rajongót vonz, így nem, csoda, hogy minden eddiginél többen ruháztak be a különböző kozmetikai extrákat feloldó compendiumba. Mivel a bevételeknek csak 25%-a folyik bele a nyereményalapba, a többit megtartja a Valve, néhány virtuális extrával már most kerestek több mint 25 milliárd forintot. Az azért nem rossz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)