Hirdetés

Dota 2 - megvan a The International 7 dátuma és jegyárai

|

Idén nyáron is egymásnak feszülnek a világ legjobb Dota 2 csapatai, csak idén egy picit többet kell fizetnünk ahhoz, hogy láthassuk is őket.

Hirdetés

A Dota 2 The International 7 dátuma és helyszíne nem fog senkit sem meglepni. A főesemény augusztus 7-től augusztus 12-ig tart majd, és a Seattle Key Arenában kerül megrendezésre.

Ez majdnem pontosan 12 hónappal a 2016-os buli után lesz, így tartják a srácok az éves ütemtervet. Az más kérdés, hogy a jegyárakat nem sikerült tartani, mert ebben az évben a "hétközepi" belépő 100, a döntős belépő pedig 200 dollárba kerül.

Ez 25/100 dollárral súlyosabb mint tavaly, és ebben az sem segít, hogy egyébként még csak meg sem lehet venni őket valamilyen jóáras csomagban. Aki mindent látni akar a helyszínen, annak 300 dollárt (~ 87 000 Ft) kell otthagynia a kasszánál.

A TI7-ig azonban még hosszú hónapok vannak, a játékosok számára pedig még rengeteg selejtező, és regionális meccs lesz a főeseményig. Legközelebb például az Asia Championship.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)