Hirdetés

Egyetlen ember tippelt helyesen a Dota 2 világbajnokság jelenlegi állására

|

Még öt csapat van versenyben a világbajnoki címért, de csak egyetlen ember van a világon, aki képes volt megjósolni a bajnokság eredményeit. Őt bőségesen megjutalmazza majd a Valve.

Hirdetés

A Dota 2 világbajnokság nyereményalapját a rajongók segítségével duzzasztják hatalmasra évről évre, akik aztán megpróbálhatnak tippelni gyakorlatilag mindenre, a legrövidebb meccstől kezdve legtöbbet játszott hősön át egészen a végső győztesig.

Az egyik legnehezebb feladat pontosan megjósolni, hogy hogyan halad majd a Main Event, a 16 csapatból mikor ki jut majd tovább az adott fordulóból. A Dota 2 hivatalos Twitterén tegnap este jelentették, hogy a világon már csak egyetlen ember van versenyben, ő az, aki eddig minden egyes meccs végeredményét helyesen megjósolta.

Csak remélni tudjuk, hogy a hátralévő öt meccs eredményét is sikerült eltalálnia, de ha esetleg valahol elhasal, akkor sem kell szomorkodnia, ugyanis a Valve bejelentette, hogy a nem mindennapi teljesítményt egy TI8 VIP jeggyel jutalmazzák majd, és még az utazást is fizetik. Nagyon szeretnék most cserélni a sráccal. A verseny pontos állásáért katt ide!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)