Hirdetés

Dota 2 - idén is rekordot döntött a The International nyereményalapja

|

A Dota 2 legnagyobb versenye, a 2011 óta minden nyáron megrendezésre kerülő The International esport történelmet írt - 18,6 millió dolláros nyereményalapjával megdöntötte a tavalyi TI rekordját.

Hirdetés

A The International a Dota 2 világbajnokságának számít, minden év augusztusában a Seattle Key Arenában csapnak össze az adott év legjobb csapatai. Már a játékos közösség közreműködésével tavaly összegyűjtött 18,4 millió dolláros össznyeremény is elképesztő volt az esport világában, de idén még inkább belehúztak a rajongók.

A versenyt az úgynevezett Battle Pass-szel, valamint a hozzá tartozó pontok, kincsek, ládák megvételével lehet támogatni. Minden eladott tárgy megvételéből származó bevétel egy meghatározott része a nyereményalapba megy, így az összes vásárló közvetlenül hozzájárul a TI6 rekordnyereményéhez. A Valve emellett meghirdetett egy ingame kihívást, miszerint ha az idei International nyereményalapja túlszárnyalja a tavalyiét, akkor az összes Battle Pass-tulajdonos különleges játékbeli tárgyakkal gazdagodhat.

A 18.6 milliós összeg pedig még növekedhet is, hiszen a TI6 csak augusztus 2-án indul a wild card körrel - addig még több pénzt begyűjthet a Valve (és majd a bajnokság résztvevői), hála a tegnap megjelent Immortal Treasure III-nak, ami beszerzéséhez rengeteg Battle Pass-pontot kell gyűjteni.

Ti várjátok már a Dota 2 legnagyobb éves eseményét?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)