Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - egy játékos Rock Band-szintetizátorral jutott a legjobb 8 közé

|

Egy verekedős játék esetében több általánosan elfogadott megoldás is van az irányításra, de Gregory Chow úgy döntött, ő megoldja másképp.

Hirdetés

Torontóban került megrendezésre a Revenge of the 6ix Dragon Ball FighterZ verseny, ahol 27 játékos verekedte végig magát egy egyeneságas rendszeren. Gregory Chow a legjobb 8-ig jutott, ami azért is nagy teljesítmény, mert a srác egy Rock Band-es szintetizátorral nyomta.

Hirdetés

Az tény és való, hogy a DBF nem a legbonyolultabb verekedős játék a műfaj történelmében, de attól még nem egyszerű klaviatúrával elhúzni az ellenfelek nótáját.

A versenyző egyébként egy Goku, Cell, Trunks trióval ment csatába, és teljesítményén fel sem tűnt, hogy nem kontrollert vagy fighting stickket használt.

A Dragon Ball FighterZ január 26-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)