Hirdetés

Durván megváltozik a Rocket League

|

Az Epic Games jelentős átalakítást jelentett be, hogy a játék jobban illeszkedjen a kiadó más alkotásaihoz.

Hirdetés

Nyolc éve már, hogy a semmiből berobbant a Rocket League, melynek fejlesztőstúdióját időközben az Epic Games felvásárolta, és ennek köszönhetően a játék ma már ingyenesen élvezhető minden platformon. Máig sokan játsszák, és most fontos változás jön: megszűnik a tárgyak cserélgetésének lehetősége.

December 5-étől az Epic Games ellehetetleníti, hogy a játékosok egymásnak adogassák a jutalomként megszerzett cuccokat, így igazodva a kiadó általános elveihez: más játékaiban a tárgyakat nem lehet cserélni, átadni másnak, vagy eladni. Van azonban még egy célja a módosításnak: ennek köszönhetően megnyílik annak lehetősége, hogy a Rocket League-ben megszerzett járműveket más Epic játékokban is használhassuk majd.

Hirdetés

Erről részleteket egyelőre nem árultak el, de menő lenne például a Fortnite-ban Rocket League-es autókkal száguldozni.

Azokat a tárgyakat, amikből már van egy, vagy nem tartunk rá igényt, beválthatjuk egy nagyobb ritkaságú, véletlenszerű cuccra. Természetesen a már másnak adott dolgokat nem kapjuk vissza, és mi sem veszítjük el azokat, amiket nem közvetlenül mi nyertünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)