Hirdetés

Egy hónappal a Counter-Strike 2 indulása után már be is zuhant a játékosszám

|

Az újdonság varázsa már rég elmúlt, ami pedig maradt, az nem eléggé kielégítő sem a régi, sem az új játékosoknak.

Hirdetés

A Counter-Strike 2 már több mint egy hónapja köztünk van, és bár indulásakor összehozott egy nagyon szép 1 471 730-as játékosszámcsúcsot, az még mindig messze volt a CS:GO 1 818 773-as rekordjától. Valamelyest hozzátesz a különbséghez, hogy a CS2 jelentősen komolyabb PC-t vár el a felhasználótól, de papíron azért ez mégis csak aggasztó. A megjelenéskori verzió ráadásul tele volt bugokkal, szervergondokkal, és rengeteg korábbi játékmódot hátrahagyott.

Ezeket a problémákat több-kevésbé elmaszatolta a CS2 csodálatos új füst-mechanikája, de ez nem tartott sokáig. Az elmúlt hetekben lejtmenetbe állt a játékosszám, és mostanra már 19,47 százalékot esett a visszatérő lövészek száma.

Hirdetés

Ha mindezt ráadásul a CS:GO áprilisi rekordjához viszonyítjuk, akkor mostanra 34,38 százalékkal játsszák kevesebben az új Counter-Strike-ot, mint akkor.

A Valve persze nem fogja hagyni, hogy földbe álljon a lövölde. Folyamatosan érkeznek a kisebb-nagyobb frissítések, és ahogy stabilizálódik a helyzet, úgy új pályák és módok is befuthatnak. Innentől már csak azt reméljük, hogy az átállás időszaka nem fogja letörni a CS szerelmeseinek lelkesedését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)