Hirdetés

ELEAGUE Major: Boston 2018 - ha csak egy meccset nézel meg, akkor ez legyen az

|

Az újonc Quantum Bellator Fire és a már sokkal tapasztaltabb mousesports összecsapása bizony sok meglepetést tartogatott.

Hirdetés

Néhány nap múlva a döntőkkel folytatódik az idei év első nagy CS:GO versenye, ám addig is van idő összefoglalni az elmúlt napok eseményeit, és nem lehet szó nélkül elmenni egy bizonyos mérkőzés mellett, ami meglepő végeredményt hozott. Ha nem akarjátok ellőni a meccs végeredményét, akkor ugorjatok azonnal a videóhoz. 

Hirdetés

A "New Legends"-szakaszban a legutóbbi, krakkói major döntősei és a "New Challengers"-szakasz legjobb nyolc csapata küzdött meg egymással. Az utolsó napra több izgalmas meccs is jutott, a nem túl ismert, azonban meglepően jól teljesítő Quantum Bellator Fire pedig a tapasztalt játékosokból álló mousesports ellen állt ki. Eleinte úgy tűnt, hogy utóbbiak könnyedén nyerik a meccset, hiszen az első félidő végén 13-2 volt az állás a javukra, így mindössze már csak 3 kört kellett megnyerniük a győzelemhez.

Nem tudni, mitől, de a meccs második felében a QB Fire orosz játékosai megtáltosodtak, és elképesztő játékkal sikerült megfordítaniuk az állást. Végül 16-14 lett az eredmény, és a Quantum Bellator Fire bejutott a nyolc döntős közé.

Ha esetleg lemaradtatok volna az izgalmas összecsapásról, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy milyen is egy remek CS:GO meccs, akkor alább végignézhetitek a teljes harcot.

A csapat érthető módon elképesztően örült annak, hogy bejutottak a legendák közé, és nem sokkal a győzelem után az egyik orosz játékos, Gregory "balblna" Oleinick érdekes sztorit osztott meg a Twitteren. Saját elmondása szerint balblna a major kvalifikációs meccseit egy számítógépes klubból játszotta, mert az otthoni internete nem volt megfelelő a meccsekhez, így két héten át minden nap már korán ott volt, és csak éjfélkor ment haza.

Kíváncsian várjuk, meddig tart a Quantum Bellator Fire lángolása, és kiket tudnak még a srácok megszorongatni a döntők során.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)