Hirdetés

Elhunyt a Rainbow Six: Siege 24 éves kommentátora, Michael „KiXSTAr“ Stockley

|

KiXSTAr a Siege-közösség egyik legkedveltebb tagja volt.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege játékosbázisa egy megrázó hírre ébredt ma reggel: a játék KiXSTAr néven dolgozó kommentátora, Michael Stockley ugyanis elhunyt egy autóbalesetben. A kommentátor, streamer és egykori profi játékos tragikus sorsáról a családja értesítette a rajongókat.

KiXSTAr még 2016-ban, 19 évesen kezdte karrierjét a Team Orbit játékosaként, és össze is hozott több első helyezést csapatának a North American Pro League  szezonjaiban. Később kommentátorként folytatta karrierjét, számtalan emlékezetes meccs alatt hallhattuk hangját.

Hirdetés

KiXSTAr családjának közleményét édesanyja és nevelőapja írták, akik nagyon hálásak voltak a rajongók támogatásáért. A kommentátornak volt egy saját Twitch-csatornája, amit 443 000-en követtek, és aminek nézőközönsége többször is kisegítette őt és családját. Az egyik adás alatt a rajongók például összedobták egy repülőjegy árát, hogy KiXSTAr édesanyja meglátogathassa az akkor Lengyelországban dolgozó fiát.

A Rainbow Six: Siege közösségét sokkolta a hír: több játékos és kommentátor is részvétét fejezte ki Twitteren és Redditen, a játék profi ligáját szervező Rainbow Six Esports pedig bejelentette, hogy eltolják a szerdai liga meccseket, hogy ezzel tisztelegjenek KiXSTAr és családja előtt.

Halála felfoghatatlan veszteség minden érintett, és a Siege közösség számára. Nyugodjék békében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)