Hirdetés

Eljött a pillanat: megjelent a Counter-Strike 2, és vége a CS:GO-nak

|

Sokáig váratott minket a Valve, de végül még európai idő szerint is szerdán adta ki a Counter-Strike 2-t, a CS:GO utódját.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a nyár folyamán fog megjelenni, és igazából amilyen meleg van, senki nem mondaná meg, hogy már az őszből is eltelt egy hónap, de akárhogy is, most itt van: a Counter-Strike 2 elérhető a Steamen mindenki számára, feltéve, hogy Windowst vagy Linuxot használnak: macOS-es változat nincs.

Ezzel együtt a Counter-Strike: Global Offensive leszerelt, így aki nem búcsúzott el tőle egy utolsó körrel, most már nem is fog tudni - marad a nosztalgiázás és az elmúlt több mint tíz év szép emlékei.

Hirdetés

Búslakodás helyett azonban tekintsünk inkább a jövőbe, vagyis hát a jelenbe. A Counter-Strike 2 újításai közé tartozik, hogy Source 2 motor dolgozik alatta, ami például a füstgránátok működésére és a pályák kinézetére van hatással. Számos pályát átdolgoztak egy kicsit, más lett a tűz, a torkolattűz kinézete és viselkedése, mások a hangok, és bevezették a tick nélküli szerverarchitektúrát, így remélhetőleg érthetőbb lesz a jövőben, hogy azért lőttek le minket, mert mi voltunk bénák, nem azért, mert a játék rossz.

Jelenleg tíz pálya érhető el, melyek közül az Italy, az Office és a Dust 2 nincs a kompetitív (versengő) módban, ellenben a Mirage, az Overpass, a Vertigo, az Ancient, az Inferno, a Nuke és az Anubis igen.

A profik egyelőre nincsenek meggyőzve arról, hogy a CS2 már versenykész állapotban van, de úgyis elég hangosak lesznek ahhoz, hogy a Valve lépjen. A CS:GO-t valószínűleg nem hozzák már vissza.

A Counter-Strike 2 ingyenesen játszható, ahogy egy ideje már elődje is, próbáljátok ki és mondjátok el, milyen lett szerintetek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)