Hirdetés

Visszaengedik a csalókat az ESL CS:GO versenyeire

|

Az új szabályozás értelmében mostantól a IEM-en és az ESL One tornákon is játszhatnak azok a játékosok, akiket két évvel ezelőtt vágott ki a VAC csalás miatt.

Hirdetés

A Valve anti-cheat rendszere, a VAC napi szinten több tucat csalóra sújt le, akik aimbottal, wallhackkel vagy egyéb trükkökkel próbálják meg megkönnyíteni a dolgukat. Ha egy profi játékos fent akad a szűrőn, akkor őt a versenyekről is kizárják. Ezen a szabályon azonban most változtattak.

Az ESL vezetősége úgy döntött, hogy az általuk szervezett versenyeken részt vehetnek azok a játékosok, akiknek letelt a két éves VAC banja. Ide tartoznak az Intel Extreme Masters sorozat állomásai, az ESL One vesenyek és a Pro League tornák is. Ennek köszönhetően többen is visszatérhetnek majd a profi ligába. A Valve megerősítette hogy a Major tornákon továbbra is életben van a VAC-alapú tiltás, így ezekre a versenyekre nem hívják meg ezeket a játékosokat.

A döntéssel nem mindenki ért egyet, hiszen míg a csalókat az új szabályozással visszaengedik, a korábban bundázók továbbra sem játszhatnak. Több profi játékos is kifejezte nemtetszését a témában:

Persze az is kérdéses, hogy melyik csapat vagy szervezet hajlandó foglalkoztatni ezeket a játékosokat. Ti mit gondoltok a dologról?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)