Hirdetés

Megvannak az Esports Industry Awards 2017 jelöltjei, elkezdődött a szavazás

|

Számos kategóriában voksolhatunk a szakma legjobbjaira, és még egy kis apróságot is kapunk, ha beszállunk a mókába.

Hirdetés

Idén második alkalommal kerül megrendezésre az Esports Industry Awards esemény, mely során a legnépszerűbb e-sport játékokat, személyiségeket, szponzorokat és egyéb résztvevőket díjazzák a szervezők. A bírák szavazatai mellett nagy hangsúly van a közönségkedvenceken is, így mi is beleszólhatunk abba, hogy ki legyen a végén a győztes.

Hirdetés

Összesen 11 kategóriában szavazhatunk az indulókra, akiket bárki szabadon jelölhetett a díjra, és több ezer ajánlásból kerültek ki a döntősök. Ezen az oldalon tudjátok leadni voksotokat kedvenceitekre, és a nevek melletti "i" betűre kattintva részletes információkat is kaphattok a jelöltekről.

A verseny egészen novemberig tart, tehát bőven van még időtök, és miután elküldtétek szavazataitokat, jutalomként egy hónapig ingyen használhatjátok a NOW TV alkalmazást, amin keresztül filmeket és egyéb műsorokat nézhettek.

A díjátadóra Londonban kerül sor, és ha szeretnétek, hogy kedvenc játékotokat vagy streamereteket is kitüntessék, akkor gyerünk voksolni, mert minden szavazat számít!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)