Hirdetés

Ettől az újítástól ezerszer jobb lesz a Warzone 2.0

|

A távol-keleten darálhatjuk majd egymást a felpörgetett battle royale módban.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2020-ban, nem sokkal a Modern Warfare megjelenése után vált elérhetővé, és rögtön hatalmas siker lett, hiszen mindent átemelt a battle royale módba, amiért régóta szeretjük a franchise-t. Még abban az évben megjelent a Resurgence mód, ami a Rebirth Islandre kalauzolta a játékosokat, ahol egy kisebb területen, átírt szabályokkal élhettek át egy merőben más battle royale-élményt.

A Warzone 2.0, annak ellenére, hogy korábban milyen sikeres volt a mód, nem kínált Resurgence-pályát, ez azonban hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Nagyon sokan hangot adtak csalódottságuknak, mikor a tavaly megjelent Warzone 2.0 a népszerű mód nélkül érkezett, hamarosan azonban végre visszatér, méghozzá egy rendkívül látványos pályával, az Ashika Islanddel. Az új helyszín egy távol-keleti szigeten játszódik, ahol a meccsek fontos eleme lesz az időjárás is. A pályát alaposan bemutatták a Call of Duty blogon, és ugyan jelentősen kisebb lesz, mint Al Mazrah, így is kifejezetten sűrű, rengeteg fontos pályarésszel, például benzinkutakkal és hotelekkel, egy hatalmas várral, illetve egy földalatti tengeralattjáró-bázissal.

A játékosok kifejezetten sok kritikát fogalmaztak meg a Warzone 2.0-val kapcsolatban a megjelenés óta, a fejlesztők pedig szerencsére odafigyeltek a kívánságokra, így sok fontos újítással frissül nemsokára a játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)