Hirdetés

Ezek a játékok lesznek ott a világ egyik legfontosabb e-sport versenyén

|

Az EVO csapata bejelentette a 2024-es felhozatalt, és van pár érdekes újdonság a listán a kötelezők mellet.

Hirdetés

Az EVO (Evolution Championship Series) az év legnagyobb verekedős játékos rendezvénye. Minden évben két megmérettetést szervez a csapat, egyet Japánban, egyet Las Vegasban, és mindkettő többezer harcost hoz össze egy hatalmas arénában.

Ez az a csatatér, amire mindenki beléphet: a jelentkezéshez nincs más dolgod, mint előzetesen feliratkozni, elutazni a helyszínre, aztán túlélni a csoportköröket. Több ezer jelentkező összecsapásából mindig drámai történetek és új legendák születnek.

Az idei szezon is beindul már lassacskán, így az EVO szervezői elérkezettnek látták az időt a főszínpad játékainak bejelentésére.

Hirdetés

A listán ott figyel a két titán, a Street Fighter VI és a Tekken 8 is, de mellettük vannak olyan új érkezők is, mint a Granblue Fantasy Versus: Rising vagy az UNDER NIGHT IN-BIRTH II Sys:Celes. A legnagyobb meglepetést a Street Fighter III: Third Strike visszatérése okozta.

A 3rd Strike legendás, sokak szerint a legtisztább és legjobb kompetitív játék, ami valaha létezett a műfajban. Ennek köszönhettük például a legendás Moment #37-et is, amikor Daigo Kennel játszva sikerrel hárította Justin Wong Chun-lijének minden egyes szuper rúgását, és megfordított egy vesztettnek hitt meccset:

A tavalyi EVO hatalmas érdeklődést vonzott mind nézői, mind résztvevői oldalról, és az esemény végén Las Vegas polgármestere át is adta a város kulcsát a versenysorozat megalapítóinak, Tony és Tom Cannonnak (akik jelenleg egyébként a League of Legends verekedős játék fejlesztésén dolgoznak). Ezt nehéz lesz felülmúlni, de a szervezők meg fogják próbálni.

Az EVO Japan 2024. április 27. és 29. között kerül megrendezésre, míg a Las Vegas-i esemény július 19. és 21. között lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)