Hirdetés

Faker szerint az európai League of Legends szerver keményebb, mint a koreai

|

A háromszoros világbajnok sokkal jobban élvezte a meccseit a nyugat-európai régió szerverén, mivel azon sokkal több fair mérkőzést játszhatott, mint az otthonin.

Hirdetés

Faker nevét azok is ismerik már, akik sosem láttak egyetlen profi League of Legends mérkőzést sem. Ezért is kapta fel a fejét nagyon sok európai rajongó, amikor a játék leghíresebb profija kijelentette, hogy a nyugat-európai LoL szerver sokkal kompetitívebb, mint a dél-koreai.

A világ legtöbb profi szervezete gyakran utaztatja Koreába a játékosait, hogy az ottani szervereken edzhessenek, de a Faker által mondottak alapján ez feleslegesnek tűnhet.

Hirdetés

A T1 középső ösvényes játékosa az európai szervereken gyakorolt, amíg a Worlds 2021 miatt Reykjavíkban tartózkodott. Egy elő adása alatt mondta el véleményét a két régió közötti különbségekről.

A koreai kihívó ligában rengeteg kört (és ezzel gyakorlási időt) bukik el azért, mert a csapattagok egyszerűen ülnek a bázison, vagy szándékosan veszítik el a meccseket. Dél-Koreában a játékosok egyébként is lobbanékonyabbak, és az első 20 perc történései után hajlamosak feladni az erőlködést, és mennének már a következő menetre.

Ez a mentalitás Faker felismerhetőségével társítva egy olyan környezetet eredményez, amiben sokkal ritkábban tud egy igazán jó kört menni.

"A koreai rangsorolt meccsek minősége sokkal rosszabb, mint Európában."

A végén még megéljük a LoL e-sport azon időszakát, amikor a profik majd ide (illetve hát Európa nyugati felére) jönnek gyakorolni Korea helyett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)