Hirdetés

For Honor - a legelső profi bajnokság győztese exploittal nyerte meg a tornát

|

A párbajokra épülő verseny első helyezettel nem épp tiszta játékkal verte meg ellenfeleit, mert segítségére volt egy olyan bug, amit már hónapokkal ezelőtt felfedeztek a játékosok.

Hirdetés

Július elején lett bejelentve a Ubisoft és az ESL közös versenye, a For Honor Hero Series, amire bárki jelentkezhetett. Nemrég véget ért a bajnokság, azonban sokan dühösek, amiért a győztes egy játékbeli hibát kihasználva küzdötte végig magát a trófeáig, de sajnos nem ez volt a torna egyetlen hibája.

Hirdetés

Jakub Palen, azaz SB.Alernakin nyerte meg az első Hero Series-t, viszont nem csak ügyességének köszönheti győzelmét, ugyanis számos meccsén kihasznált egy exploitot, amit még mindig nem javítottak ki a fejlesztők. Az "unlock technek" az a lényege, hogy a segítségével az ellenfél nem tudja hárítani a támadásainkat, néhány csapást gyorsabban viszünk be, de akár az is előfordulhat, hogy nem torpan meg karakterünk, ha az ellenség blokkolja az ütésünket.

Palen egyszer sem kapott ki a döntőben, mindenkit legyőzött a Nobushival, majd a végén úgy kommentálta a dolgot, hogy nem hitte, hogy ilyen könnyű lesz. A For Honor közösség egyáltalán nem nézi jó szemmel a történteket, és a játék kreatív rendezője is azt mondta a bajnoknak a trófea átnyújtásakor, hogy hamarosan valószínűleg változtatnia kell a játékstílusán.

A Hero Series tehát nem nyerte el a rajongók tetszését, és ebben a fenti eseten kívül számos egyéb hiba is közrejátszott, mint például az, amikor az egyik versenyző egy bug miatt veszítette el a meccset.

Reméljük, hogy a Ubisoft helyreteszi a játékot, mielőtt újabb tornát rendezne, mert egy esetleges hiba teljesen tönkreteheti a fair playt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)