Hirdetés

Fortnite World Cup - ezernél is több fiók lett kitiltva a legelső kvalifikációs héten

|

Ráadásul rengeteg olyan játékos is van, akitől különféle okok miatt el lesz véve a nyereménye.

Hirdetés

A Fortnite World Cupnak az az egyik előnye, hogy bárki részt vehet rajta, és komoly nyereményekért mérheti össze tudását a többiekkel. Persze pont ez a dolog hátránya is, hiszen így jóval nagyobb az esély arra is, hogy megjelennek a csalók.

Hirdetés

Lezajlott az Epic bajnokságának első kvalifikációs hete, és a srácok most megosztottak néhány érdekes adatot a nem éppen tisztán játszó versenyzők kapcsán. Megtudtuk például, hogy 1163 fiók kapott 14 napos tiltást, mert a tulajdonosaik megszegték a szabályokat és több régióban is játszottak. Ráadásul ezek között van 196 olyan is, akik elveszítik a nyereményüket is. Továbbá 48 fiók lett még megbüntetve 14 napra, amiért használóik megosztották azokat másokkal, és közöttük is akad 9 versenyző, akik elesnek a díjuktól.

Az Epic Games emellett kiosztott még 8 tiltást azoknak, akik összeálltak másokkal meccs során, és itt is van egy, akitől el fogják venni a nyereményét. Egy fiókot végleg kitiltottak csalásért, és akadt egy olyan játékos is, aki 72 órás eltiltást kapott, amiért szándékosan kilépett játék közben, hogy ellenfelei ne kaphassanak pontot.

A fejlesztőknek valószínűleg nincs könnyű dolguk a szabálysértők kiszűrésével, hiszen rengetegen vesznek részt a versenyen, de a jelek szerint azért még így is sikerül nyakon csípni néhány jómadarat. Ti figyelemmel követitek a Fortnite World Cup alakulását?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)