Hirdetés

Két, más csapatoktól elküldött játékost szerződtetett a Dignitas

|

Ahogy alakulnak a csapatok új felállásai, úgy a nagyobb nevek is megtalálják új helyeiket a régi csapatokban.

Hirdetés

Most hogy vége a League of Legends világbajnoki szezonjának, a legtöbb csapat cserélgeti a meglévő játékosait, új tehetségeket keres, vagy régi veteránokat szerződtet le. A Dignitas az utóbbi stratégia mellett döntött, és felvette az egykori európai csillagot, Froggent és a támogató sztárt, Aphromoot.

Hirdetés

Aphromoot a szezon végén kitették a 100 Thievesből, miután a csapat mind a tavaszi, mind a nyári szezonban borzalmasan szerepelt. A vezetőség William "Stunt" Chent rakta Aphro helyére. Mindeközben a Golden Guardians kitette Froggent, és Goldenglue-nak adták a posztját. Ugyan két nagy névről van szó, a srácok nem remekeltek mostanában.

A Dignitas egyébként az utóbbi hetekben nem kevés megkérdőjelezhető döntést hozott. Korábban például 2,3 millió dollárt ajánlottak Huninak, ami egy nevetségesen nagy túlfizetés volt, még a játékos nevét elnézve is. Meglátjuk, hogy a mostani választásuk mennyire fog eredményeket hozni a 2020-as szezonban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)