Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb e-sport eseményei (május 29. - június 4.)

|

A Rainbow Six: Siege Pro League után más játékok bajnokságai pörögnek. Hamarosan indul a League of Legends Championship Series, de mást is érdemes beírni a naptárba!

Hirdetés

Ha esetleg nem a jó időt élvezitek a szabadban, és hűsölés közben néznétek egy kis profi játékot, akkor máris mutatjuk, mire lesz érdemes odafigyelni a tavasz utolsó és egyben a nyár első hetében.

Counter Strike: Global Offensive

ESL Pro League Season 5 Finals

Elérkezett az idő, hogy az elmúlt hónapok megmérettetései után a legjobb 12 csapat összecsapjon egymással Dallasban, a Verizon Theatre-ben, hogy eldőljön, ki emelheti magasba a profi liga ötödik szezonjának trófeáját. A 750 000 dolláros nyereményalapból mindenki részesedik majd a végén, azonban nem mindegy, hogy mekkora szeletet vihetnek haza a csapatok, így komoly küzdelmekre lehet számítani. Számos top csapat gyengén teljesített a szezon alatt, így többek között az élenjáró Astralis és a lengyel veteránokból álló Virtus.pro sem vehet részt a döntőben, de azért így is elmondható, hogy remek brigádok versengenek majd egymással a torna során.

Időpont: május 30. - június 4.

A döntőről bővebb információt erre találtok, a meccseket pedig az ESL YouTube csatornáján követhetitek figyelemmel.

Overwatch

OGN Overwatch Apex Season 3

Folytatódnak a nagyrészt koreai csapatokat felvonultató Apex torna harmadik szezonjának küzdelmei is, amely során a játék legjobbjai szállnak harcba egymással. Ráadásul a rengeteg helyi csapat mellett két, főként európai játékosokból álló brigádnak is szurkolhatunk a meccseken.

Időpont: május 30. és június 2. Start: 12:00

A meccseket a Twitchen nézhetitek élőben.

Rocket League

Rocket League Championship Series Season 3 Finals

A héten kerül megrendezésre a Psyonix autós focis játékának legnívósabb eseménye Los Angelesben, ahol a tíz legjobb, háromfős csapat száll szembe egymással a 150 000 dolláros nyereményalap egy részéért. Vegyesen vannak brigádok Európából és Észak-Amerikából is, de két óceániai együttes is sikeresen kvalifikálta magát a döntőre, ami a hónapok óta tartó harmadik szezon hivatalos lezárása.

Időpont: június 2-4.

Az összecsapásokat a Twitchen követhetitek figyelemmel.

League of Legends

League of Legends Championship Series - Summer 2017

Véget ért az idei Mid-Season Invitational és már pörög is a következő LCS szezon. A kesztyűk lejönnek, vége a cicaharcnak: itt már az idei világbajnokság a cél. A legjobbak az év legnagyobb és legdurvább esport eseményén vehetnek majd részt, így érdemes lesz szurkolni kedvenc csapataitoknak. A szezont idén a Splyce és az H2k nyitja Európában, míg az amerikai indítást a CLG vs. Cloud9 találkozó biztosítja.

Időpont (EU-1. hét): június 1-től június 3-ig 17:00-tól

Időpont (NA-1. hét): június 2-től június 4-ig 21:00-tól

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)