Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb esport eseményei (március 27-április 2.)

|

Heti ajánlónkba a szokásos profi ligák meccsei mellett egy nemzetközi torna is bekerült. Lássuk, mire érdemes odafigyelni a héten.

Hirdetés

Visszatér az ESL Pro League, folytatódnak a régiókra bontott League of Legends mérkőzések és egy fél millió dolláros nyereményalapú Dota 2 verseny is megrendezésre kerül - ismét összegyűjtöttük nektek az elkövetkezendő napok legizgibb eseményeit.

Counter Strike: Global Offensive

Indul az ESL Pro League hatodik játékhete, összecsapnak egymással a legerősebb észak-amerikai és európai csapatok, újabb izgalmas meccsekre számíthatunk.

Európa: március 28-30. Start: 19:00

Ezt figyeld: Ninjas in Pyjamas - Natus Vincere

Az előző héten remek teljesítményt nyújtott a svéd NiP, úgy tűnik jót tett a csapatnak, hogy lecseréltek egy játékost, de az ukrán Na'Vi is kezd felébredni, legutóbbi ellenfelükön könnyűszerrel végigsöpörtek. Két igazi nagyágyú száll harcba, így mindenképp érdemes odafigyelni erre a meccsre.

Észak-Amerika: március 29-31. Start: 1:00

Ezt figyeld: SK Gaming - OpTic Gaming

A brazil SK csapatát mindig érdemes figyelemmel követni, ugyanis remek egyéni teljesítményű játékosokból áll és csapatmunkában sem utolsók, az OpTic pedig bebizonyította már, hogy az egyik legjobb észak-amerikai brigád. Ha mindenki hozza az elvárt szintet, akkor remek mérkőzésre számíthatunk.

A hatodik hét összecsapásairól itt találhattok bővebb információt, a mérkőzéseket pedig az ESL hivatalos YouTube csatornáján nézhetitek.

Overwatch

A Blizzard kompetitív lövöldéjének rajongói sem maradnak program nélkül a héten, a legnagyobb bajnokság már a végéhez közeledik, így izgalmas meccsekre van kilátás.

OGN Overwatch APEX Season 2: március 28-31. Start: 12:00

Már csak a legjobb csapatok maradtak benn a dél-koreai tornán, 28-án kerül megrendezésre a második elődöntő, amelyen eldől, hogy ki lehet ott a döntőben és küzdhet meg a 85 000 dolláros fődíjért. Március 31-én pedig két brigád fog megharcolni egymással a harmadik helyezésért.

A mérkőzéseket itt nézhetitek.

StarCraft II

Attól még, hogy jön az eredeti StarCraft újrakevert verziója, a második rész játékosai még nem akasztják szegre az egeret.

2017 WCS Austin - Észak-amerikai selejtező

Az áprilisi WCS Austin előtt még minden régió megtartja a maga selejtezőjét, hogy kiderüljön, kit is érdemes a tűz közelébe engedni. A március 28-án induló versenyben olyan nevek küzdenek majd meg egymással, mint Scarlett, puCK és MaSa az 1600 dolláros fődíjért, és egy helyért a 2017-es WCS Austin döntőben.

A meccseket itt követhetitek majd.

League of Legends

Utolsó hetéhez érkezett a tavaszi LoL szezon. Vannak, akik már elhullottak, és vannak, akik helye már biztosított a rájátszásban, de sokaknak élet és halál lehet a hétvégi néhány mérkőzés.

EULCS

Az európai meccsek március 30-én indulnak a Splyce és a Unicorns of Love szériájával. Az UOL és a Splyce is biztosította már saját helyét a B csoport első három helyén, így sokkal fontosabb lesz, hogy hogyan teljesít majd a Fnatic és a ROCCAT a hét hátralévő részében.

Az EULCS meccseit itt követhetitek majd.

Rainbow Six: Siege

Folytatódnak a Rainbow Six: Siege Pro League küzdelmei is, ezen a héten 6 helyett azonban csak 5 meccset követhetünk végig, a gBotsnak ugyanis nincs ellenfele.

Észak-Amerika: március 28., 02:00

Európa: március 30., 21:30

Dél-Amerika: április 2., 19:00

Ezt nézd: Penta vs Playing Ducks

Két nagyon erős európai csapat feszül majd egymásnak, akik a végső győzelemre is esélyesek lehetnek. A közvetítéseket itt tudjátok figyelemmel követni.

Dota 2

Elindult a Dota 2 Asia Championship, ahol március 27. és április 4. között 12 csapat küzd majd azért, hogy minél nagyobb szeletet kapjon az 576 ezer dolláros tortából. A 4 meghívott csapat (EG, Wings, OG, Newbee) mellett többek közt a Liquid, az Empire és a Team NP is ott vannak. A beosztás az alábbi táblázatban találjátok, a streamekért ide és ide kell kattintani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)