Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb esport eseményei (május 1-7.)

|

Eseménydús hetet zártunk, de a következő napokban sem maradunk esport meccsek nélkül, ismét lesz miért bekapcsolni a livestreameket.

Hirdetés

Folytatódnak a League of Legends összecsapások, profi Overwatch mérkőzések is lesznek, a CS:GO játékosok pedig Ausztráliába utaznak.

Counter Strike: Global Offensive

Intel Extreme Masters Season XII - Sydney

Katowice után Sydney-ben kerül megrendezésre a következő IEM torna, ám ezúttal csak a CS:GO képviselteti magát. A nyolc csapat közül hatot a szervezők hívtak meg vegyesen az európai és az észak-amerikai régióból, de egy kínai és egy óceániai brigádnak is sikerült kvalifikálnia magát. Öt teljes napon át fognak megküzdeni egymással a játékosok Ausztrália eddigi legnagyobb versenyén, hogy a végén a legnagyobb szeletet vihessék el a 200 000 dolláros nyereményalapból.

Időpont: május 3-7.

Ezt nézd: Astralis

A dán csapat számos tornát megnyert az elmúlt hónapok során, köztük az előző IEM-et Lengyelországban és az év eleji Eleague Majort. A srácok külön-külön is remek teljesítményt nyújtanak, összedolgozva pedig egészen elképesztő dolgokra képesek, így Sydney-ben is jó eséllyel indulnak az első helyért. Viszont nem szabad megfeledkezni a StarLadder győztes FaZe Clanról vagy a cs_summiten végigsöprő SK Gamingről sem, így komoly összecsapásokra számíthatnak a dánok.

Részletes beosztást a meccsekről itt találtok, az élő közvetítést pedig ezen az oldalon nézhetitek.

Overwatch

OGN Overwatch Apex Season 3

Folytatódnak a koreai bajnokság csoportkörei, ahol a legjobb helyi csapatok mellett két európai brigád is versenyben van a döntőbe jutásért. Mindenképp érdemes lesz figyelemmel követni az összecsapásokat, akár még néhány trükköt is elleshettek, amit később aztán hasznosíthattok a Blizzard lövöldéjében.

Időpont: május 2-5. Start: 12:00

A mérkőzéseket itt nézhetitek.

League of Legends

Mid-Season Invitational 2017 - Play In 2. hét

Megállíthatatlanul töret előre a török SuperMassive, akiknek már megvan a biztos helyük a Play In döntőjében. A srácok 5-1-re állnak jelenleg, így a héten biztosan összecsaphatnak majd vagy az NALCS vagy az LMS képviselőjével.

Kevésbé egyértelmű a helyzet a B csoportban, ahol ugyan a Marines vezet, de szorosan mögötte 2:1-es eredménnyel ott a Lyon Gaming is. A B csoport helyzete a héten még nagyot változhat.

Akárhogy is alakul, a TeamSolo Mid és a Flash Wolves már várják az ellenfeleiket. Az MSI ezen a héten már ma este 8-kor folytatódik, és egészen szombatig nem lesz megállás, amikor is kiderül majd, hogy ki az 6-os, akik részt vehetnek az MSI csoportmeccseiben.

Dota 2

Vasárnap este lezárult a The Kiev Major, így a csapatok most jól megérdemelt pihenőjüket töltik. Júniusig már csak kisebb tornák lesznek, majd az Epicenter és a Summit 7 vezetik fel az augusztusi The Internationan 7-et. Ha valaki esetleg lemaradt volna, az mindenképp nézze vissza a kijevi torna végét, hiszen elképesztő meccseket játszottak a csapatok és olyan helyzeteket fordítottak meg, amelyekben más már rég beírta volna a GG-t.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)