Hirdetés

Ezt nézd! - a hét legizgalmasabb e-sport eseményei (május 15-21.)

|

A hétvége legnagyobb eseménye egyértelműen a Rainbow Six: Siege Pro League döntője, de CS: GO és LoL is lesz a héten.

Hirdetés

Ha épp szünetet tartanátok a vizsgákra való készülésben, és nincs mivel játszanotok, akkor most megmutatjuk, hogy mely közvetítésekbe érdemes bekapcsolódnotok a hét folyamán.

Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive

ESL Pro League Season 5

Véget értek az ötödik szezon megmérettetései, a 12 továbbjutó már a dallasi döntőre készül, azonban van néhány csapat, akik a profi ligából való kiesés szélére sodródtak, így nekik bizony meg kell küzdeniük azért, hogy a következő szezonban is a legjobbak közt versenghessenek. Az európai és az észak-amerikai régióból is két-két csapat fog megküzdeni az ESEA Premier második és harmadik helyen álló brigádjaival, akiknek így esélyük lehet bekerülni az ESL Pro League-be.

Európa: május 16-18.

A remek játékosokból álló, lengyel Virtus.pro-nak és a DeadFox által erősített HellRaisersnek is meglepő módon a bennmaradásért kell játszania. A VP-nek a többségében német játékosokból álló BIG, a HR-nek pedig a PENTA Sports lesz az ellenfele a relegation meccsek során. Ha az ESEA Premierből érkezetteknek sikerül legyőzniük az ESL Pro League csapatait, akkor két remek brigád fog kikerülni a profi ligából, így mindenképp izgalmas mérkőzésekre számíthatunk.

Észak-Amerika: május 16-18.

Az észak-amerikai régióban nem történt akkora meglepetés, mint Európában. A Rush és a korábban Selfless Gamingként versenyző The Foundation kerültek közel a kieséshez, ellenfeleik pedig az ESEA Premier második és harmadik helyezettjei, az Enigma6 Group és a Ghost Gaming. Itt bizony könnyen előfordulhat, hogy a relegation mérkőzések végére helyet cserélnek egymással a csapatok.

A meccseket most is az ESL YouTube csatornáján követhetitek figyelemmel.

Rainbow Six: Siege

A hétvégén rendezik a Rainbow Six Pro League Year 2 Season 1 döntőt Katowicében, ahol világ 8 legjobb csapata összesen 167 ezer dollárért játszik majd. Az egyenes kieséses versenyben BO3 összecsapások várhatóak. A sorsolás egyelőre nincs meg, de az már biztos, hogy a Penta, a FlipSide3 Tactics, a GiFu, a Vertical Gaming, a V3 Mastes, a gBots, az Elevate és a Black Dragons száll majd versenybe a kupáért. A Black Dragons kénytelen lesz egy beugrót is magával vinni Lengyelországba, az egyik játékosuk ugyanis még fiatalkorú, ezért nem vehet részt a Pro League döntőben.

A meccseket május 20-21-én játszák, a közvetítésért katt ide!

League of Legends

Mid-Season Invitational 2017

Folytatódik a titánok harca. Már csak 4 régió küldöttei maradtak játékban, amik közül magasan kiemelkedik a koreai csapat, az SKT T1. A világbajnokok ezúttal is legyalulták mezőnyt és 8-2-vel távoztak a színpadról. A következő felvonás pénteken kezdődik, az SKT és a Flash Wolves között. Az LMS képviselőit régóta a Korea gyilkosaiként tartják számon. Hamarosan megtudjuk, hogy rászolgáltak-e a hírnevükre.

A közvetítés május 19-én kezdődik 20:00-kor. Az eseményeket ezen a streamen követhetitek majd.

Hearthstone

Hearthstone Global Games

Robog tovább az év legnagyobb Hearthstone eseménye. Mától egészen csütörtökig minden nap megkapjuk majd a magunk máguspóker adagját. A mai nap kimondottan izgalmas lesz, lévén a magyar válogatott is harcba száll.

Az esemény május 16-tól folytatódik, és a Blizzard hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján tudjátok majd követni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)