Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - nézd most a hetedik Gwent Open bajnokságot, jutalmat is kapsz

|

A játék teljes verziójának megjelenése előtt még egyszer megmérettethetik magukat a béta legjobbjai. Megéri nézni őket.

Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game már régóta elérhető zárt, illetve később nyílt béta kiadásban. A CD Projekt Red viszont kiadja a végleges verziót október 23-án, és ennek örömére még egy hétvégi Gwent Open bajnokságot szerveztek.

Hirdetés

A 25 ezer dolláros összdíjazású versenyen nyolc játékos (Freddybabes, GameKingAT, radu.andrada, Nujwk, Adzikov, kacper322, TailBot és kams134) csap össze pénznyeremény mellett egy garantált részvételi helyért a következő Gwent Challenger bajnokságon.

A meccseket már élőben követhetitek a CD Projekt Red hivatalos Twitch-oldalán, és a közvetítés alatt még játékbeli jutalmakat is szerezhettek, ha bejelentkezve nézitek a műsort a GOG-profilotokkal összekapcsolt Twitch-fiókkal.

Nézd meg CD PROJEKT RED élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A Gwent mellett készül még a Thronebreaker is, amely egy különálló sztorimód játék lesz. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)