Hirdetés

Hallucinációkkal riasztanák el a csalókat a Call of Duty játékok

|

Folyamatosan fejleszti új megoldásait a Call of Duty védelmét biztosító Ricochet csapata.

Hirdetés

Sajnos teljesen nem tüntette el a csalókat a Ricochet a Call of Duty játékokból, de a tarthatatlan helyzeten javított. Minden szezonnal új változtatások, megoldások érkeznek a Modern Warfare II-be és Warzone 2-be, az Activision erre szakosodott csapata, a #TeamRicochet most is kitalált valami izgalmasat.

A hallucinációk a gyakorlatban úgy működnek, hogy a csaláson kapott vagy gyanús gamerek olyan karaktereket látnak megjelenni, akiket a gép irányít, és a tisztességes játékosok számára láthatatlanok. Ugyanakkor van még a dologban annyi trükk, hogy a hallucinált karakter egy másik, a meccsben lévő, valódi játékos viselkedését utánozza, nem pedig pusztán az MI irányítja, így a csaló számára nem lesz egyértelmű a különbség.

Hirdetés

Ezzel a módszerrel olyanokat akarnak lebuktatni, akik alapjáraton nem elérhető játékbeli információkat jelenítenek meg egy segédszoftverrel, és ezzel aránytalan előnyhöz jutnak.

A következő frissítéssel eltávolítják azt a megoldást, ami a csalókat lelassította és így könnyű célponttá tette, mert a lassú vagy lefagyott játékosok látványa megtörte az élményt. Ugyanakkor a hardveres csalások elleni védelem marad, mert sikeresnek ítélték meg: 59%-kal esett vissza az első két hétben az eszközök használata, és a lebukott játékosoknak mindössze 43%-a próbálkozott ismét.

További részletek a hivatalos blogposztban olvashatók.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)