Hirdetés

Hamarosan nyílik a világ első e-sport edzőterme

|

A teremben gyakorló tehetségek profi játékosoktól kérhetnek segítséget, és ha jól teljesítenek, akkor idővel akár egy csapatba is bekerülhetnek.

Hirdetés

A Sankaku Complex jelentése szerint hamarosan megnyílik majd a világ első e-sport edzőterme. A hely első ránézésre nem sokban különbözik egy PC bangtől, de az igazán lényeges pontja a dolognak az, hogy az itt gyakorló potenciális reménységek kérhetnek majd személyes edzést profi Valorant, League of Legends, Rainbow Six: Siege, Identity V és Puyo Puyo játékosoktól.

Mondanunk sem kell, hogy ezek a játékok japán legnépszerűbb címei, így a stílszerűen Esports Gymre keresztelt hely ezekre koncentrál majd.

Hirdetés

Aki az edzőterem gépen szeretne gyakorolni, annak 13 dollárt (kb. 3900 forintot) kell majd fizetni egy háromórás idősávért, de havi bérletet is lehet majd váltani 50 dollárért (15 000 forintért). Aki szeretne edzőt kérni, annak extra 25 dollárt (7500 forintot) kell fizetnie óránként. A profi játékosok jelenlétét a Crest Gaming, a JeSU és a Glory Be Esports csapatai garantálják.

A dolog legfontosabb extrája, hogy a Crest Gaming felkínálja majd a lehetőséget a vállalkozó kedvű vendégeknek, hogy három havonta részt vegyenek egy próbán, és esetleg bekerülhessenek a Crest egyik csapatába.

Az e-sport edzőterem a jelenlegi tervek szerint május 19-én nyílik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)