Hirdetés

Hearthstone - egy jó tippel most ingyen pakkot nyerhetsz

|

Tudod, ki fogja nyerni a következő nagy Hearthstone bajnokságot? Akkor most tedd meg a tétet!

Hirdetés

Augusztus 25-én rendezik a Hearthstone Global Games 2017 döntőjét, ahol már csak 4 ország csapatai vannak versenyben. Ukrajna, Csehország, Dél-Korea és az Egyesült Államok legjobb játékosai csapnak össze, de mi is nyerhetünk a dologgal.

A Blizzard újra meghirdette a Choose your Champion versenyt a rajongók között. Nincs más dolgotok, mint ide kattintva kiválasztani egyet a 4 említett csapat közül (érdemes alaposan megfontolni a döntést, mert ha egyszer véglegesítettétek, már nem lehet variálni), és reménykedni, hogy a srácok minél több meccset megnyernek. Már magáért a fogadásért is jár egy csomag, de érdemes sietni, mert csak augusztus 23-ig tudtok tippelni.

Szerintetek ki fog nyerni?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)