Hirdetés

Holnap indul a League of Legends világbajnokság negyeddöntője, már pörög a játékbeli esemény

|

A selejtező körök lezajlottak, és ahogy ilyenkor lenni szokott, kiestek a kishalak. Már csak a legjobbak maradtak versenyben.

Hirdetés

Holnap délelőtt 10-kor kezdetét veszi az év egyik legrangosabb e-sport eseménye, a League of Legends világbajnoksága. A Worlds 2020-at a COVID-19 járvány miatt rendhagyó körülmények között kellett megrendezni, de ettől még nem lesz kisebb a harc a sanghaji arénában. Az óvintézkedéseket megtették, a játékosokat tesztelték, holnap pedig ugyan élő közönség nélkül, de elindulhat a versengés.

Hirdetés

A negyeddöntőre kvalifikált 16 csapatot besorolták négy csoport valamelyikébe. Ott mindenki játszik mindenkivel oda- és visszavágót, és a legtöbb győzelmet felhalmozó első két csapat mehet majd tovább az egyeneságas, kieséses szakaszba.

A negyeddöntőket megelőzte egy Play-In szakasz, ahol a kisebb régiók (és a nagyobb régiók harmadik helyezettjei) csaptak össze a bejutásért. A meccsekből a hongkongi PSG Talon, az amerikai Team Liquid, a kínai LGD Gaming és az orosz Unicorns of Love jutottak tovább.

A csoportok a következőképp alakultak:

A csoport:

- G2 Esports (LEC #1)
- Machi Esports (PCS #1)
- Suning (LPL #3)
- Team Liquid (LCS #3)

B csoport:

- DAMWON Gaming (LCK #1)
- JD Gaming (LPL #2)
- PSG Talon (PCS #2)
- Rouge (LEC #3)

C csoport:

- Fnatic (LEC #2)
- Gen.G (LCK #3)
- LGD Gaming (LPL #3)
- Team SoloMid (LCS #1)

D csoport:

- DRX (LCK #2)
- FlyQuest (LCS #2)
- Top Esports (LPL #1)
- Unicorns of Love (CIS #1)

Ha még új vagy a League of Legendsben, és nem teljesen érted, hogy hogyan is működik a Worlds, akkor érdemes meglesned ezt a bevezető videót:

Ugyan az első meccs csak holnap indul, a Worlds 2020 játékbeli esemény már ma kezdetét vette. A következő hetekben limitált karakterkinézeteket és egyéb kozmetikai extrákat lehet beszerezni, ráadásul rengeteg küldetés is felbukkant, melyekkel még több apróságot oldhattok fel.

Mire ezeket a sorokat olvassátok a 2020-as tippjáték már valószínűleg lezárult, de a következő szakasz előtt ne felejtsétek majd el megjövendölni, hogy hogyan alakulnak majd az összecsapások. Helyes tippekért is járnak különleges ikonok és egyéb extrák.

A meccseket ezen az oldalon követhetitek, ahol a helyi idő szerinti beosztást is megtaláljátok. Ha a küzdelmeket a LoL Esports aloldalán nézitek, akkor amellett, hogy izgulhattok kedvenc csapatotokért, még kék esszenciát is kaphattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)