Hirdetés

Indul a Magyar Esport Bajnokság Final Four szakasza, kövesd élőben a meccseket!

|

9 millió forintos összdíjazásért küzdenek a csapatok a december közepéig tartó megmérettetésen.

Hirdetés

November elején indult a Magyar Esport Bajnokság, melynek keretében három játékban, Counter-Strike: Global Offensive-ben, Valorantban és League of Legendsben vívhatnak a csapatok 5 az 5 elleni meccseket. Lepörögtek a selejtezők, de messze még a vége, sok küzdelem vár a játékosokra, hogy megszerezzék a 9 millió forintos összdíjazás egy szeletét.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd E-sport csapatai mindhárom megmérettetésen indultak, és nem sok híja volt annak, hogy League of Legendsben is ott legyenek a legjobbak között: a selejtező döntőjében estek ki. Ugyanakkor CS:GO-ban és Valorantban egyaránt szurkolhattok még nekik.

A két csapat tagjait az alábbi posztban láthatjátok: 

A Final Fourban CS:GO-ban a Budapest Five, a Neighbourhood és az Unknowns, míg Valorantban az iPon Esport, a Godz, a Need More DM lesznek ellenfeleik.

November 28-ától péntekenként (CS:GO) és vasárnaponként (Valorant) lehet követni meccseiket ezen a Twitch csatornán.

Ha te is kipróbálnád magad profi e-sportolóként, vagy csak szeretnéd megtanulni a CS:GO, a LoL, a FIFA, a Fortnite, a PUBG és a Valorant rejtelmeit, jelentkezz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiára, a részleteket a linken találod!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)