Hirdetés

Indulj a magyar Valorant versenyen, és győzd le a Lenovo Legion Honvéd All-Stars csapatát!

|

Az első selejtező már lement, de még nem késő nevezni és versenybe szállni az értékes nyereményekért!

Hirdetés

A Riot Games úgy állt hozzá a Valorant e-sportként való szerepeltetéséhez, hogy ha a közösség akarja, nem fog rá nemet mondani - márpedig a közösség határozottan, láthatóan vágyott rá, világszerte elindultak a szerveződések, és Magyarországon is alig több mint egy hónappal a játék hivatalos startja után vette kezdetét egy nagy szabású verseny.

Hirdetés

A Euronics Valorant Kupa első selejtezője július 8-án zajlott le, és pillanatok alatt meglett a 32 jelentkező csapat, de lesz még két selejtező, ráadásul a korlátot is 64-re emelik: a következő eseményre július 15-én (erre hétfő éjféltől ezen az oldalon lehet jelentkezni), a harmadikra pedig július 22-én kerül sor.

A döntőben a következő két versenynap legjobbjai, valamint az első selejtezőt megnyerő, a világ élvonalába tartozó Need More DM mellett a Lenovo Legion Honvéd All-Stars csapata is ott lesz, melyet olyan kiváló e-sportolók alkotnak, mint KODIAK, DeadFox, Gabesson, ScOrch és Omgezjonesy. A küzdelmeket az ő csatornáikon követhetitek. A nyereményekről, és arról, hogy hogyan szerezhettek nyereményeket akár versenyzőként, akár nézőként, ezen az oldalon tájékozódhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)