Hirdetés

Ingyen Overwatch skin jár azoknak, akik nézik a Contenders meccseket

|

Érdemes lesz követni a feltörekvő titánok harcát az Overwatch Contenders keretében.

Hirdetés

Az Overwatch League idei szezonja véget ért, ami azt jelenti, hogy most fog igazán bepörögni az Overwatch Contenders.

Az OWL kistestévre azokat a játékosokat látja vendégül, akik szeretnének egy napon bekerülni a liga nagyjai közé. A zöldfülűek kifejezetten izgalmas meccseket szoktak pörgetni, amiket egyébként is érdemes követni.

Ha azonban a gigászi csaták ígérete nem győzne meg, akkor a Blizzard most több karakterskint is bedobott csalinak.

Hirdetés

Az első egy Genji skin páros, amiből van Home és Away verzió is, mindkettő ingyen jár azoknak, akik ránéznek az Overwatch Contenders meccseire. A jövőben minden hónapban lesz 2 karakterkinézet, melyek adott órányi tartalomfogyasztásért járnak.

Az októberi ajánlatban egy Symmetra és egy Mercy kinézet szerepel, előbbihez 7 órányit, utóbbihoz 15 órányi meccset kell nézni. Fontos kitétel, az órák számát egy hónap alatt kell összeszedni élő adások követésével. Minden hónap végén 0-ra esik a nézett órák száma, így nem lehet pár órát átcsempészni egyik hónapról a másikra.

A meccseket az Overwatch Contenders oldalán tudjátok követni, ahol megtaláljátok a mérkőzések időpontjait is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)