Hirdetés

Kiszivárgott a Valorant új hőse és a következő battle pass felhozatala

|

Lassan véget ér a Riot Games lövöldéjének első fejezete, ezzel együtt pedig rengeteg új tartalomra számíthatnak a rajongók.

Hirdetés

A Valorant epizódokra és felvonásokra szedi szét a tartalmi szezonjait, és a játék épp az első epizódjának végénél jár. Ez nagy változásokat ígér a lövölde következő frissítését illetően, és az már biztos, hogy sok új tartalomra számíthatunk.

Egy új karakter és egy új battle pass biztosan érkezik, mivel ezek már kiszivárogtak ügyes adatbányászok munkájának köszönhetően. Az új karakter neve Yoru, aki a lopakodás és a megtévesztés mestere lesz.

Hirdetés

A képességeinek nagy része a rejtőzködést segíti elő, de a legérdekesebb eszköze az Y gombon pihen: a billentyű lenyomásával lépések hangját tudjuk generálni, és így átverhetjük a hallgatozó ellenfeleket.

Agent 14 Leak Full Video! from r/VALORANT

Yoru mellett egy új battle pass is érkezik, aminek tartalmait /u/BirdBoyfriend szivárogtatta ki. A lenti videóban megnézhetitek, hogy mi vár majd azokra, akik belefognak a grindba.

A Valorant első epizódjának harmadik felvonása, az Ignition január 12-én ér véget, így az új epizód valószínűleg rögtön azután, 13-án el is kezdődik majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)