Hirdetés

Kitilthat a Counter-Strike 2, ha túl gyorsan mozgatod az egered

|

Újabb kellemetlenséget fedeztek fel a Counter-Strike 2 játékosai, ami indokolatlan tiltáshoz vezethet.

Hirdetés

A Counter-Strike 2 ugyan már elérhető, de a Valve folyamatosan finomítja a játékosok visszajelzései és saját mérései alapján. Hosszú időbe fog telni, mire minden a helyére kerül, és addig a VAC Live, avagy a Valve Anti-Cheat új változata is produkálhat anomáliákat.

Most például arra jött rá néhány játékos, hogy ha túl gyorsan mozgatja az egerét, és/vagy 10 ezer DPI-nél magasabbra állítja az érzékenységet, majd őrült forgásba kezd, a CS2 ezt bannal jutalmazza. Aki rendeltetésszerűen játszik, és nem rángatja az egeret például bemelegítésnél, az valószínűleg nem fut bele ebbe.

Hirdetés

Könnyen elképzelhető, hogy a Valve ezt nem fogja megváltoztatni, ugyanis ezzel a módszerrel a csalók és a botok is szűrhetők, és őszintén szólva senkinek nem lehet szüksége arra, hogy 10000-nél magasabbra állítsa a DPI-t. Ugyanakkor arra számítani lehet, hogy aki emiatt kapott bant, annak tiltását hamar feloldják, ahogy azokét is, akik az AMD Anti-Lag technológiája miatt lettek csalónak titulálva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)