Hirdetés

League of Legends - egy profi játékos véletlenül majdnem feladta a meccset

|

JackeyLove és TheShy úgy fognak bevonulni az LPL történelmébe, mint a liga legnagyobb trolljai.

Hirdetés

Az Invictus Gaming nemrég a kínai liga egyik meccsében összecsapott a Sunning ötösével, és éppen egy meglehetősen szoros harmadik kör közepén voltak, amikor a feladásos szavazó sáv egyszer csak megjelent a League of Legends kliens közepében. Hirtelen mindenki lefagyott.

Hirdetés

Régebben előfordult, hogy profi meccseken (akár a világbajnokságon is) valamelyik fél feladta a mérkőzést, de jó ideje nem történt már ilyen. A ligameccseken már túl nagy a tét, és a játékosok is jóval érettebbek már annál, hogy feladjanak egy mérkőzést. Éppen ezért volt meglepő, amikor kiderült, hogy Jackeylove, az Invictus Gaming lövésze behívta a szavazást. Heves izzadásba kezdtek a kommentátorok, pláne akkor, amikor látták, hogy TheShy igennel szavazott.

Persze a szavazás végül nemmel végződött, és az Invictus Gaming megnyerte a mérkőzést, 2:1-es győzelmet aratva ezzel a Sunning osztaga ellen. A meccs után kiderült, hogy JackeyLove csak a beállítások között turkált, és véletlen nyomta be a /ff-et. Shy hozzátette később, hogy abszolút trollkodásbol nyomott rá az igenre.

Én nagyon szeretnék látni egy olyan hasonló esetet, ahol véletlenül az egész csapat trollkodásból rányom az igenre. Talán majd legközelebb.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)