Hirdetés

League of Legends - G2 sztárja szerint a Rift Rivals egy teljesen haszontalan verseny

|

Perkz úgy gondolja, különböző régiókat egymásnak feszítő eseménynek nincs helye egy ilyen tömény szezonban.

Hirdetés

Alig ért véget a Mid-Season Invitational 2019, a Riot Games már el is kezdte a Rift Rivals hype-ot. Az eseményen elvileg Észak-Amerika visszavághatna Európának az MSI-on történtekért, de Perkz szerint igazából senkit nem érdekel ez az esemény.

Hirdetés

A legutóbbi élő adásában azt nyilatkozta, hogy tőle a Riot Games akár meg is szabadulhatna az egésztől.

"Őszintén, nem érdekelhetne kevésbé a Rift Rivals. Nem gondolom, hogy ennek a versenynek lenne helye egy ilyen szinten tömött szezonban, szóval szerintem a Riotnak ki kellene vennie. Ráadásul el kell repülnünk majd Amerikába, amikor így is rengeteget kell repülünk, és ez csak még rosszabbá teszi az egészet."

A többi e-sporthoz képest valóban elég feszes egy LoL szezon. Tavasszal pörög 10 hétnyi verseny, aztán egy komoly nemzetközi esemény, amit aztán újabb 10 hét követ, és ezek után rögtön indul a világbajnoki sorozat is. Nem csoda, hogy ezek mellett a csapatok teljesen kifulladva érkeznek a Rift Rivalsre.

Akárhogy is, idén már minden kőbe van vésve. Az EU vs. NA Rift Rivals június 27-én indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)