Hirdetés

Jobb akarsz lenni League of Legendsben? Ezek a videók segíthetnek!

|

Ha szeretnél a profiktól tanulni, magyar nyelvű segítséget is kaphatsz!

Hirdetés

Itthon is egyre többen érdeklődnek az e-sportolás különböző formái iránt, de továbbra is a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends azok, amik hazánkban a legtöbb érdeklődőt vonzzák. Múltkor a CS:GO-soknak gyűjtöttünk össze pár tippet, most a LoL-osok következnek.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia oktatói napi rendszerességgel tesznek közzé tippeket YouTube-on és Facebookon, mindig más játékban segítenek jobbá válni. A League of Legends-ért a junglerként ismert Malacko, valamint a toplaner Frather a felelősek (akik egyébként a Team Plague tagjaiként nemrég az MNEB első szezonjának bajnokai lettek, szóval tényleg nem amatőrök). A LoL-os videóból eddig 38 készült, melyeket mind megtaláljátok a dedikált lejátszási listán, de hogy megjöjjön a kedvetek, nézzetek bele az alábbi, rövid leckékbe:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)