Hirdetés

League of Legends - nagyon menő a Dél-Koreában megnyitott LoL Park, a Worlds 2018 első helyszíne

|

Miután a Riot Games bejelentette, hogy átveszi a koreai liga irányítását, kicsit mindenki megijedt. Aztán mindenki megnyugodott, amint megnyíltak a LoL Park kapui.

Hirdetés

A Worlds 2018 első meccsei előtt nyílt meg a dél-koreai League of Legends mennyország, a LoL Park. A helyszín egyszerre szolgál a játék helyi központjaként, és a koreai profi liga stúdiójaként.

Hirdetés

A LoL Park több részre lett felosztva. A merch bolt a legkevésbé érdekes része, de a helyi PC Bang részleg már annál inkább vonzó. Ez a tér úgy működik, mint bármelyik másik PC Bang: az érkezők leülhetnek és némi pénzért cserébe (kb. 350-400Ft/óra) szabadon játszhatnak (nem csak LoL-t) a helyszínen felállított, csúcshardverekkel felszerelt PC-ken. Ramen, kávé, nasi, kaja, minden van a közelben, így nagyon messzire se kell menni, ha megéheznek a játékosok.

A következő részleg a Bilgewater Cafe, ahol LoL-témájú ételek és italok várják majd az érdeklődőket, bár ez a rész még építés alatt áll. A főattrakció természetesen a méretes aréna, ahol a rajongók élőben követhetik majd a dél-koreai liga eseményeit. Jelenleg ez a hely ad otthont a League of Legends World Championship 2018 play-in szakaszának, így ha nézitek a közvetítéseket, akkor már láthattátok is, hogy milyen belülről.

A koreai League of Legends profikat és körülöttük zajló eseményeket követő "Today on the Korean Server" csatorna is megnézte a helyszínt, és egy vlogban be is mutatta annak minden szegletét.

Most egy kicsit irigykedünk, de nem lesz rossz a PlayIT-en sem, ahol a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legjobb csapatainak szoríthatunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)