Hirdetés

League of Legends - hétvégén indulnak az LCS rájátszások, mutatjuk a menetrendet

|

Kilenc hétnyi küzdelem után a két nyugati régió legjobbjai csapnak össze otthonukban, hogy eldöntsék, kik azok, akik megérdemlik helyüket a szezonközepi bajnokságon.

Hirdetés

Pár napon belül indulnak a League of Legends Championship Series tavaszi szezonjának döntő körei. Mind Észak-Amerika, mind Európa legjobbjai 9 héten át küzdöttek egy helyért a nagy színpadon, ami péntektől kezdve helyet ad a rájátszás köreinek.

Hirdetés

EULCS

Az európai liga fogja megnyitni a mókát hat legjobb csapatával. A negyeddöntőben a Splyce, a Team ROCCAT, a Team Vitality és az H2k fognak játszani, az elődöntőkben pedig már ott várják őket a tabella vezetői: a G2 Esports és a Fnatic. A negyeddöntő a Splyce és a ROCCAT találkozójával indul most pénteken, pontosan 18:00-kor. Ezt a kört Vitality és az H2k követik szombaton, szintén 18:00-kor.

A formátum ezúttal is egyágas, kieséses rendszer, ahol 5 mérkőzésből kell 3-at elhozni a győzelemhez.

NALCS

A második EULCS negyeddöntő után kezdődik az amerikai rájátszás, amin szintén 6 csapat vetélkedik a kupáért. A negyeddöntőkben a Team Liquid, a Cloud9, a TSM, és a Clutch Gaming küzdenek majd az esélyért az elődöntőbe jutásra, ahol a listavezető 100 Thieves és az alapszakasz második helyezettje, az Echo Fox várják őket. Az első meccset a Liquid és a C9 játsszák szombaton 22:00-kor, a másodikat pedig vasárnap 21:00-kor.

A formátum megegyezik az EULCS-ben használt megoldással, tehát BO5 körök, egyenes kieséses rendszerben.

A tavaszi szezon rájátszása fogja eldönteni, hogy kik lesznek azok, akik képviselhetik majd Európát és Észak-Amerikát a 2018-as szezonközépi bajnokságon.

Az MSI 2018 lesz az idei első nemzetközi verseny, azon pedig csak a világ legjobb csapatai vesznek részt. Érdemes lesz kedvenc osztagotoknak szurkolni a rájátszás alatt, ha szeretnétek azt viszontlátni az év egyik legfontosabb eseményén.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)