Hirdetés

Lepörgött az LCS rájátszás negyeddöntője, arcára esett a TSM

|

A hétvégén rengeteg e-sport esemény volt, köztük a League of Legends európai és észak-amerikai döntőinek első fázisai is.

Hirdetés

Nem kimondottan könnyű TSM szurkolónak lenni manapság, mert bár jól játszanak az alap szezonok alatt, amikor számít, akkor bizony hatalmasat tudnak zuhanni. Ez történt tegnap este is, de előbb jöjjön a jó hír: a Splyce erősebb, mint valaha.

Hirdetés

EULCS

Az európai liga negyeddöntőjét a Splyce és a Team ROCCAT találkozója nyitotta, ami olyan volt, mintha az egyik fél meg sem jelent volna. A Splyce egy gyönyörű 3:0-s játékkal kiütötte a ROCCAT versenyzőit úgy, hogy a menetek átlaga a laza 35 percet súrolta. A Splyce minden meccsben legalább 15 ezres aranyelőnyben volt: a kékeknek egy percig nem volt esélyük.

Másnap a Team Vitality és az H2k már kicsit komolyabb műsort mutatott. Az utolsó meccsig tartott az adok-kapok: egy kört nyert a Vitality, egy kört nyert az H2k. A séma egészen a végig kitartott, amikor is a Vitalitynek sikerült egy 33 perces menettel elhoznia a győzelmet.

NALCS

Amerika megismételte az EULCS első napját, csak itt a ROCCAT szerepét a Cloud9 vette át. A kék-fehér csapatnak voltak szép húzásai (Sneaky például mind a 3 körben nagyon szépen játszott, és összesen kétszer halt meg az egész negyeddöntő alatt), de végül a Liquid hozta el a szériát 3-0-val.

A TSM meccsében a legrosszabb az volt, hogy egészen a második menet közepéig éltette a reményt a rajongóikban. Addig csodaszépen játszottak: az első kört 30 perc alatt elhozták, a másodikat pedig egy gyönyörű LVL 3 tower dive-val nyitották. Aztán kikaptak. És utána kikaptak még 2-szer. A Clutch Gaming szépen, összeszedetten tartotta a lépést az amerikai címvédőkkel, és a harmadik/negyedik menetben villámgyorsan eltiporták őket.

Az LCS tavaszi rájátszása az elődöntőkkel fog folytatódni ezen a hétvégén, a tét a Mid Season Invitational hely. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)