Hirdetés

Megvan az amerikai League of Legends liga 10 csapata, köztük van a Yankees is

|

Sok amerikai sportszervezet is meglátta a lehetőséget a franchise rendszerre váltó NALCS-ben. A Yankees mellett a Madison Square Garden és a Knicks is beszállt.

Hirdetés

Amerikában nagy hagyománya van annak a liga rendszernek, amit jövőre fog elindítani a Riot Games. A League of Legends tengeren túli részlegében 10 csapat fog összecsapni, de ez a 10 hely ezúttal bevásárlós alapon megy a szokásos, promó-versenyes megoldás helyett.

Hirdetés

Az NA LCS-hez közeli források szerint már mind a 10 hely elkelt, vagy legalábbis már folyamatban vannak a tárgyalások adott csapatokkal. Akárhogy is, a névsor a következő:

- Houston Rockets (NBA csapatáról ismert szervezet)
- Team Liquid (őket több NBA csapat támogatja)
- Cleveland Cavaliers (NBA szervezet, új névvel fognak megjelenni az NA LCS-ben)
- FlyQuest (őket szintén egy NBA szervezet, a Milwaukee Bucks támogatja)
- Golden State Warriors (NBA szervezet, melynek egy tagja a TL-t is támogatja)
- Echo Fox (őket támogatja a Yankees baseball csapat)
- CLG (őket a Madison Square Garden Company támogatja)
- OpTic Gaming
- Team SoloMid
- Cloud 9

A fenti listában tehát legalább 5 NBA szervezet, a világ legismertebb baseball csapata, és a legendás aréna, a Madison Square Garden tulajdonosa is szerepel. Az idők végezetéig vitatkozhatunk azon, hogy sport-e az e-sport, de ez láthatóan nem különösebben érdekli a fizikai versengések nagyjait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)