Hirdetés

League of Legends - ilyen egy teljes elődöntő egy profi szemszögéből

|

A Riot Games az utóbbi években több kísérletet is tett különleges streamekkel döntő meccsek alatt. Ezúttal Rekkles élményét élhetjük át virtuálisan.

Hirdetés

A Fnatic és a Team Vitality tegnap összecsaptak az európai League of Legends bajnokság elődöntőjében. A meccset az előbbi nyerte, de ez a része volt kevésbé érdekes a közvetítésnek. A Riot Games másodlagos csatornáján ugyanis végigkövethettük Rekkles minden gombnyomását.

Hirdetés

A normál közvetítések alatt is látjuk a játékosok nagyobb mozdulatait, de a RiotGames2-n a Fnatic lövészének követhettük végig. Minden klikkelést, képességhasználatot, és adatot láthattunk róla.

Nyilván egy ilyen típusú adás nem minden pillanata izgalmas, vagy hibátlan, de aki szeretné látni, hogy hogyan játszik egy profi tét meccs alatt, annak érdemes lehet belenézni. A teljes felvételt itt találjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)